optocht informatie

Op zondag 2 Maart 2014 (aanvang 14:11 uur) zal voor de 55e keer een grote carnavalsoptocht door de straten van Simpelveld trekken. Wij als optochtcomité hopen dat weer veel mensen aan deze optocht zullen deelnemen. Als je wilt deelnemen aan onze optocht, stellen wij dit zeer op prijs. Je kunt ons dit door middel van bijgevoegd inschrijfformulier kenbaar maken vóór maandag 24-02-2014. Je kunt ook contact opnemen met secretaris Patrick Raijmakers, tel. 06-10 19 25 00, mailen naar info@optochtcomite-zumpelveld.nl of het inschrijfformulier downloaden en ondertekend op te sturen naar het secretariaat.

Alleen schriftelijke aanmeldingen worden geaccepteerd.

Einzelgänger/duo´s en kleine groepen tot 8 personen hoeven zich pas op te geven bij het opstellen van de optocht. Dit kan vanaf 12:30 uur in Café/ Partycentrum “Oud-Zumpelveld” aan de Irmstraat 23.

Tractoren met carnavalswagens dienen minimaal een half uur voor begin van de optocht aanwezig te zijn aan de Brandstraat voor het opstellen volgens aanwijzing van de daartoe bevoegde mensen. Hierbij is vanaf dit jaar nieuw dat jij/ je groep voor aanvang bij het opstellen een startkaart en een optochtnummerbord krijgt.

Geef een reactie